Cc.png

2 beste dingen die je kunt doen voor je huid

Het beste dat je kunt doen voor je huid

1. Stoppen met roken

quit smoking photo
Photo by Thijs Paanakker

Het Roken van sigaretten laat je gezichtshuid en je huid op andere lichaamsdelen ernstig verslechteren. Roken vernauwt de bloedvaten in de buitenste laag van de huid, het vertraagt de bloedsomloop en onthoudt de huid van voedingsstoffen en de benodigde O2 (zuurstof) om gezond te blijven.

Het stoppen met roken kan de gezondheid van uw huid aanzienlijk verbeteren en voorkomen dat aan roken gerelateerde rimpels ontstaan. Collageen en elastine geven de huid zijn kracht en soepelheid. Roken kan de natuurlijke elasticiteit van uw huid verminderen door de afbraak van collageen en vermindering van de collageen productie te veroorzaken. Bovendien kunnen de terugkerende zuigende bewegingen die worden gemaakt bij het roken van sigaretten met de lippen, bijdragen aan rimpels rond de mond. En trouwens, je gaat er enorm van uit je mond stinken.

Als je op dit moment rookt, is het beste wat je doen voor de gezondheid van je huid stoppen. Een effectieve en snelle manier is om te stoppen met roken door Hypnotherapie.

two. Genoeg slaap krijgen

sleepinging beauty photoMet voldoende slaap zul je die donkere kringen rond je ogen verbannen en je huidskleur verbeteren, en het beste ervan is dat het gratis is.

Het krijgen van de geadviseerde 7 uren slaap kan wonderen doen voor je teint. De Amerikaanse National Sleep Foundation beveelt aan dat volwassen ’s nachts tussen de 7 en 9 uur slapen. Minder Slapen kan schadelijk zijn voor uw gezondheid en uw huid in het bijzonder. Langdurig slaaptekort wordt gekoppeld aan overmatig gewicht, immuun deficiëntie, diabetes, en zelfs kanker. Onderzoek heeft aangetoond dat de kwaliteit van de slaap ook een considerable effect kan hebben op de huid en het ouder worden in het algemeen.

Mensen geclassificeerd als slechte slapers hadden verhoogde tekenen van snelle huidveroudering en een verminderde capaciteit voor hun huid om zich ’s nachts goed te herstellen van stressoren zoals blootstelling aan de zon. Tijdens diepe slaap, komt het lichaam in herstelmodus en regenereert huid, spieren, en bloed en menselijke hersencellen. Zonder voldoende slaap is het lichaam niet in staat om nieuw collageen te maken. Collageen helpt voorkomen dat uw huid verzakt.

Probeer een vroege nacht te krijgen en slaap de volledige 7 uur om op je greatest te zijn. Ga er gewoon eens vroeg in. Elk uur geslapen voor middernacht telt voor twee. Proberen om je huid gezond en jong te houden betekent niet noodzakelijkerwijs het kopen van dure crèmes en lotions door deze simpele stappen te volgen, kun je levenloze ebn verzakte huid weer doen spinnen. Heb je moeite met in slaap vallen als je vroeger naar bed gaat? Probeer dan het ontspannende Aduro Gezichtsmaskers eens. Het ontspant enorm en is goed voor je huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *